Din vært Savannah

Savannah byder dig velkommen!

Mit hjem er min drøm og naturen er min elskede. Det er så fredfyldt, naturligt vibrerende og smukt, at jeg hver dag fyldes af dyb taknemmelighed over at bo et sted, hvor jeg selv ville tage på ferie, hvor naturens ånd i sin reneste essens i form af vand, løber lige igennem hele min have med sin rensende, opfriskende og beroligende energi. 

Udover at være vært med Savannah's Treat, er jeg grundlægger af Omahara – Himlen på Jorden og Living LOVE Technology. Jeg fungerer som livscoach til at nå højere bevidstheds liv, lære og sundhed. Jeg underviser i redskaber til sand udvikling, astrologi, numerologi, selvhealing, meditationsteknikker, tilbyder astrologisk/numerologisk rådgivning/horoskoper, massage, zoneterapi, kostvejledning, egen urtete, healing og lydterapi. Jeg hjælper børnehjem i Kairo samt projekt i ørkenen.
Se mere på min hjemmeside www.omahara.com eller 
Facebook

Jeg er i den grad klart indstillet på at hjælpe mennesker med redskaber til at løftes over deres skæbne og frigøre deres sjæl, leve autentisk, oplyst og bedste liv nogensinde i glæde, inspiration og frihed.

Kærlighed bringer det bedste frem i alle. Det er min natur at få enhver besøgende i Savannah's Treat til at føle sig godt tilpas og have et yderst behageligt ophold.